Succes verhaal Mymesh by TaMaAl:

Ons ‘mega’ project voor MyMesh waarvoor we 30 kerstshawls hebben gebreid en gewoven voor alle werknemers van het bedrijf.

In april 2023 zijn Aletta en Marjolein naar Mymesh gegaan om een voorstel te bespreken met de directie. Vervolgens duurde het (voor ons op dat moment heel lang) voor er een reactie kwam.

De reactie van Mymesh was positief en het garen kon worden ingekocht. Eind mei was het garen bij Marjolein bezorgd (prachtig biologisch katoen van Venne garens uit Voerendaal) en moest het deel van Aletta ook bij haar komen!

Dit garen werd op een zondagochtend eind mei 2023 aan haar overgedragen bij de La Place in Bodegraven ongeveer halverwege onze woonplaatsen. We konden allebei aan de slag, nou dat hebben we geweten! De hele zomer zijn we bezig geweest met breien en weven om de 30 shawls te realiseren. Aletta heeft ook 30 labels gemaakt met daarop de tekst ‘Mymesh by TaMaAl‘.

Eind november hadden we de shawls klaar en konden ze naar Mymesh worden meegenomen. Dit gebeurde door Wim, de echtgenoot van Marjolein, die bij Mymesh werkzaam is).

Op 1 december organiseerde Mymesh een Sinterklaas borrel voor de medewerkers. Tijdens deze gezellige borrel werden onze shawls uitgedeeld aan de medewerkers. Deze waren blij verrast, ook na het horen van ons verhaal. Daarna gingen we naar een andere ruimte om foto’s te maken voor de Kerst campagne van Mymesh. Veel foto’s zijn gemaakt, enkele daarvan zullen binnenkort in een nieuw bericht volgen. De rest van de avond was het heel gezellig met een goed verzorgde sinterklaas borrel.

Comments

  1. Pingback: - TaMaAl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *