Meer aandacht voor Alzheimer

In 2019 hebben we ons concept klaar en gaan we shawls maken met het middendeel gebreid en de uiteindes geweven. Omdat het er steeds meer werden gingen we op zoek naar hoe we ze konden presenteren voor verkoop, het was al snel duidelijk dat er iets voor Alzheimer mee moest worden gedaan. We hoeven er zelf niet aan te verdienen, we hebben het goed!

In 2020 hebben we de lockdowns tijdens Covid aangegrepen om een eerste website te maken om de shawls te kunnen delen met de wereld en iedereen de mogelijkheid te geven om de shawls te kopen. Vanaf de start met aandacht voor Alzheimer. We startten bescheiden en begonnen met €20 per shawl. Maar al gauw ondervonden we dat de bijdrage aan Alzheimer Nederland ons niet hard genoeg ging, dus hebben we het bedrag per shawl opgehoogd naar €40, naast een bescheiden deel voor onze onkosten gaat de totale opbrengst van de shawls dus naar Alzheimer Nederland. We vragen een vaste prijs per shawl, maar het is altijd mogelijk om meer te geven 😉ook dat komt goed terecht!

Al snel verkochten we de eerste shawls, vooral in kleine kring aan vrienden en kennissen. Het ging goed en het was hartstikke leuk om de enthousiaste reacties te horen. Bij deze snelle start een speciale dank aan Antoinette van den Oever die een ware ambassadeur voor ons werd! Het sterkte ons dat we goed bezig zijn.

Naast onze eigen site hebben we ook een actiepagina bij ‘in actie voor Alzheimer’.

Eind 2022 kunnen we met trots melden dat we het mooie bedrag van € 700 hebben opgehaald. In 2023 is er alweer meer bij gekomen, maar we zijn nog lang niet tevreden, we willen meer! Help je mee om het bedrag te verhogen? En om daarmee onderzoek naar Alzheimer te ondersteunen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *