Shawl in eigen kleur

Liever een shawl in eigen kleuren? Dat kan!

Wij kunnen natuurlijk ook een shawl maken in een kleuren combinatie die je zelf aangeeft.

Hoe werkt het?

Stap 1: Je kiest 1 hoofdkleur (er kan er natuurlijk maar 1 centraal staan 😊). De aanvullende kleurgroepen zijn opties, dit mag maar hoeft niet, net wat je wilt.

Stap 2: Hiernaast kan je kiezen uit een voorbeeld shawl in ons archief maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt erop vertrouwen dat we een leuk en uniek model voor je maken. Elke shawl is sowieso uniek en wordt nooit meer helemaal gelijk aan een voorbeeld shawl. 

Stap 3: Wij selecteren vervolgens uit ons assortiment garens een voorstel voor je en sturen daar een foto van per mail of per What’sApp. Jij geeft hier een akkoord op.

Stap 4: Tot slot spreken we af wanneer je de shawl kunt verwachten. Normaal gesproken duurt het tussen de 1 – 2 maanden voor hij af kan zijn, maar als je een kleur kiest waar we toevallig mee bezig zijn kan het zomaar zijn dat hij sneller klaar kan zijn. 
Als we een shawl in eigen kleuren voor je maken dan stem je ermee in dat hij ook afgenomen wordt. We houden je op de hoogte tijdens het maakproces. Als we tot een akkoord zijn gekomen sturen we je een Tikkie (of eventueel een alternatieve directe betalingsmogelijkheid). Als het geld bij ons binnen is maken en versturen we de shawl en word je de gelukkige eigenaar van een heel bijzonder en mooi accessoire!

Maten en materiaal

Maten zijn standaard, maar kunnen iets variëren, het blijft handwerk. De shawl is iets meer dan 30 cm breed (alhoewel het breideel vanwege de rekbaarheid ook smaller of breder gemeten kan worden). Een shawl is rond de 2 meter lang (gemeten in rust). Het is nooit exact te zeggen en is ook afhankelijk van hoe en wanneer je de shawl meet. 

Materiaal is katoen of katoen met linnen van de beste kwaliteit en biologisch. Rijke materialen die altijd lekker dragen rond je hals.

Het kan zijn dat er kleine onvolkomenheden in de shawl voorkomen, dit is een onderdeel van het unieke maakproces. We maken de shawls natuurlijk met de grootste zorgvuldigheid en zorgen dat er geen gaten of andere kleine foutjes voorkomen, maar een flotterende draad of een overgeslagen steek kan voorkomen en is juist onderdeel van het unieke karakter van het artikel: “perfecte imperfectie”. Het is een teken dat het handwerk en ambachtelijk gemaakt is en daarom niet perfect.

Bestellen